Ambulant begeleid(st)er (16 – 28 uur)

Victory Village groeit en breidt graag haar team uit! We zijn op zoek naar een nieuw teamlid in de functie van ambulant begeleid(st)er voor 16 tot 28 uur per week.

Victory Village is een Christelijke organisatie die ambulante zorgverlening biedt in de regio Friesland. We bieden ondersteuning aan mensen die sociaal-maatschappelijk hinder ondervinden. De personen die we begeleiden noemen we graag overwinnaars. Zij zijn onderweg om zich weer overwinnaar te voelen in het leven.

Functieomschrijving

Als ambulant begeleid(st)er ga je zelfstandig op pad om de overwinnaars thuis te bezoeken. Je start bijvoorbeeld je ochtend bij een iemand die kampt met verslavingsproblematiek. Vervolgens kom je bij een iemand die financiële problemen heeft. Jij gaat als begeleider op methodische wijze met de overwinnaars aan de slag. Je denkt ‘out of the box’ en staat naast de overwinnaar om te ondersteunen naar herstel. Samen stel je een begeleidingsplan op, welke je tweemaal per jaar evalueert.

De overwinnaars die je begeleid kampen vaak met psychiatrische problematiek en diverse hulpvragen op verschillende leefgebieden. Denk hierbij aan zingeving, psychische gezondheid, financiën en huisvesting.

Functie eisen

Je bent van nature een out of the box denker.
Onze kernwaarden Vrijheid, Compassie en Saamhorigheid zijn ingrediënten die bij jouw manier van leven en werken passen.
Je hebt zelf een Christelijke levensovertuiging.
Een afgeronde en relevante opleiding op HBO/MBO-4 niveau.
In bezit van rijbewijs B en eigen auto.
Je beheerst de Nederlandse taal in woord en schrift.
Je kan goed plannen en hierin overzicht houden.

Wat kan je van ons verwachten?

  • We staan open voor een ZZP’er. In dienstverband bieden we een salaris conform CAO Sociaal Werk. Met hierbij vakantietoeslag en een 13de maand. Daarnaast krijg je uiteraard de gemaakte reiskosten vergoed.
  • We willen een team vormen en werken daarom graag toe naar een arbeidsovereenkomst van onbepaalde tijd.
  • Telefoonabonnement van de zaak.
  • Een rol binnen een aanbieder die echt het verschil maakt!

 

We hechten er waarde aan dat je Christen bent, gezien de missie & visie van Victory Village. We vragen je om dit te verwerken in je motivatiebrief. Verder zal er een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) moeten worden ingeleverd als wij je aannemen. Als laatste nemen we graag contact op met je vorige werkgever(s) om zo navraag te kunnen doen over jou geleverde werkzaamheden.


Vragen of solliciteren?
Als je wilt solliciteren kan je dit doen door je CV + motivatiebrief te versturen naar info@victoryvillage.nl. Mocht je vragen hebben dan kun je telefonisch contact opnemen met Rob Hoek op 06-19009978