• Over Lisa:

    Mijn naam is Lisa. Ik ben de vrouw van Rob. Samen met Rob heb ik de weg naar herstel bewandelt en zelf hierin herstel ontvangen.

    Naast mijn werkzaamheden bij Victory Village ben ik werkzaam als spoedeisende hulp verpleegkundige. In het werkveld binnen het ziekenhuis heb ik te maken met korte, maar intensieve contacten. Vaak ben ik nieuwsgierig, wie zit er verscholen achter de lichamelijke klacht? Wat speelt er verder af in zijn of haar leven?

    Achter de schermen heb ik het nodige gehoord en gezien over Victory Village en werd ik nieuwsgierig naar het werken binnen de ambulante hulpverlening. Ik kreeg de kans om parttime mee te werken binnen het bedrijf. In plaats van in een tijdsbestek van een paar uur naast iemand staan op de spoedeisende hulp, mag ik nu ook binnen kijken bij een cliënt in zijn of haar leven. Samen een langdurige vertrouwensband opbouwen en hierin naast een overwinnaar staan om te ondersteunen in allerlei verschillende vraagstukken.

    Het werken met mensen en dan met name het kijken naar de echte mens achter het gezicht vind ik één van mijn belangrijkste pijlers.