• Over Janke:

  Ik ben Janke Ritsema, 48 jaar oud en getrouwd met Albert. Samen wonen we in een mooi dorp in Friesland. We zijn een samengesteld gezin en hebben samen vijf volwassen kinderen. In mijn vrije tijd
  ben ik graag in de natuur. Verder houd ik van tuinieren, lezen, brocante markten en bezoek ik graag kringloop winkels. Ik hou van sfeer en gezelligheid, ben graag in gezelschap van mensen en heb daarom vaak mensen over de vloer waar ik heel erg van kan genieten. Iedereen is welkom voor een bemoediging, praatje en een goed gesprek.

  Zelf ben ik jaren werkzaam geweest in de zorg, maar ik ervaarde Gods stem zo duidelijk dat ik deze functie aan mocht gaan nemen.
  Vanaf dat moment kreeg ik zo’n ontzettend verlangen om uit te mogen stappen in geloof. Bij Victory Village mag ik mijn pijn en verdriet uit het verleden delen om andere overwinnaars te helpen. Wat
  onmogelijk is bij mensen, is mogelijk bij God. Ik heb zoveel heling en herstel van God mogen ervaren in mijn leven en dit wens ik alle overwinnaars toe. Als er hoop voor mij is, dan is er hoop voor iedereen. Samen op weg en God in het midden. 

  Graag wil ik wat betekenen binnen Victory Village en zie deze uitdaging dan ook als een roeping. Ik kan vanuit heel mijn hart zeggen: God heeft een omkeer gebracht in mijn leven.