• Over Alex:

    Mijn naam is Alex Snel (40) en samen met mijn vrouw Femke, en onze 3 jongens Rune (15) Pelle (12) en Flint (9) wonen we in Oldemarkt, een mooi dorpje in de kop van Overijssel. Dagelijks loop ik met onze hond Sara in Friesland, aangezien ons dorp op de grens van deze provincies ligt.


    Vanaf mijn 17de werk ik binnen de GGZ, diverse psychiatrische ervaring! De afgelopen 12 jaar ben ik als counselor werkzaam geweest bij Solutions verslavingszorg. Zowel klinisch als in de nazorg heb ik diverse mensen (en hun naasten) mogen behandelen binnen het 12 stappen model.


    Doordat mijn identiteit in Christus afgelopen jaar zo is aangeraakt door God, moest ik echter besluiten deze plek los te laten. In geloof heb ik alles losgelaten, en God voorziet. Op wonderlijke wijze gaf Hij mij deze plek bij Victory Village! Voel je vrij om mij te benaderen, ik getuig graag van Zijn grootheid!


    Waar je mij kan vinden? Rondom ons huis in de tuin, genietend van onze kippen. Achter de piano, waar ik God graag aanbid. In een kleine katoenen tent, bij voorkeur op 1 van de Waddeneilanden. In de kringloop, op zoek naar vintage, brocante, kleding en leuke oude items!


    Samen met God, en met jullie kijk ik uit naar wat gaat komen, en bouw ik met passie en gedrevenheid mee aan het Koninkrijk van God!