• Over Sanna:

    Mijn naam is Sanna Rempt (1982) en ik ben bij Victory Village werkzaam als GZ-psycholoog. Hiervoor heb ik veelal in de gehandicaptenzorg gewerkt, met mensen met een verstandelijke beperking en vaak complexe bijkomende problematiek.

    Ik ben getrouwd met Henk. We wonen in De Hoeve, een heel klein dorp in Friesland. We hebben een vrijstaand huis met een stukje land voor de paarden. We hebben geen kinderen; dit is een bewuste keuze.

    Van huis uit heb ik geen gelovige achtergrond en wist ik niets van God. Mijn leven verliep mijn inziens prima, tot ik in 2019 in een emotionele put raakte door een conflict op het werk. Ik kwam mezelf behoorlijk tegen. Ik had een muur om me heen gebouwd, waardoor ik niet goed bij mijn gevoel kon komen, en ik dacht negatief over mezelf. Met hulp van een coach heb ik de muur afgebroken en ging ik weer voelen. Maar ik voelde vooral vervelende emoties en een leegte in mezelf, die ik steeds probeerde te vullen door contact met mijn coach.

    Waarom voelde ik me zo? Ik ging naar mezelf op zoek en zocht naar oplossingen. Op een gegeven moment kwam ik iets van het christelijk geloof tegen en ben ik me daarin gaan verdiepen. Ik las in de Bijbel en leerde op internet over wie God is. En ik vond Jezus en Zijn lessen zo mooi! Ik begon te geloven dat het waar was wat ik las.

    En toen heb ik gewoon een keer gezegd “Heer als U bestaat, ik wil weten wat het is om te geloven”. Ongeveer een maand later, op 24 juli 2021, werd ik aangeraakt door God. Ik was op dat moment aan het mediteren om dichter bij mijn gevoel te komen, en ineens werd mijn lichaam warm en begon het helemaal te stromen, te tintelen. Ik had toen niet in de gaten dat het God was, maar vanaf dat moment had ik geen negatieve gedachten meer over mezelf en was de leegte weg! Een dag later kwam het besef pas: “Huh? Volgens mij ben ik tot geloof gekomen…”. Ik begreep toen dat het God was geweest.

    En sindsdien ben ik zo blij! Die leegte is nooit meer terug gekomen, want God heeft de leegte opgevuld. En sindsdien ben ik echt op avontuur met God. God is zo prachtig! Mijn hele leven draait om Hem!

    Tot Victory Village heb ik altijd in niet-christelijke organisaties gewerkt. Een vriendin zei al wel eens: “wil je niet bij Victory Village werken?”. Ik vond Victory Village erg interessant, en toen bekend werd dat gestart zou worden met behandeling, ging mijn hart sneller kloppen en ben ik gewoon op Rob afgestapt, heb ik me voorgesteld, bleek het een gebedsverhoor te zijn dat behandelaren zelf naar Rob toe zouden komen (prijs God!) en zijn we vanaf daar verder gegaan.

    En nu mag ik bij Victory Village werken! Ik voel me echt enorm gezegend en zie uit naar wat God allemaal gaat doen! Ik gun iedereen de vrijheid en vreugde die God geeft. En met de zegen van God op de behandeling die aan de cliënten geboden wordt, kan het niet anders dan dat mensen met een compleet veranderd leven de behandeling afronden. God is zo goed en Hij heeft zoveel te geven. En ik ben dankbaar dat wij als team van Victory Village, samen met God, mogen uitdelen wat Hij wil geven aan onze cliënten.