98

Als je het besluit gemaakt hebt om hulp te vragen bij je verslaving, kan je je op verschillende manieren bij ons aanmelden. Je kan ons bellen, een aanmelding versturen via het aanmeldformulier of via een verwijzer naar ons laten verwijzen.

Telefonische screening
Als je aanmelding bij ons binnenkomt, hebben we telefonisch contact met elkaar. Tijdens dit telefoongesprek onderzoeken we samen kort waarom je je hebt aangemeld en beoordelen wij of we denken dat Victory Village je hierbij kan helpen.

Intake gesprek
Het intakegesprek voor een ambulante dagbehandeling is een cruciale eerste stap in het behandelproces. Het doel van dit gesprek is om een helder beeld te krijgen van de problematiek, de behandelbehoeften en je persoonlijke omstandigheden. Het gesprek vindt plaats op ons kantoor in Drachten. De intakefase bestaat uit 2 onderdelen, namelijk een gesprek met een psycholoog en vervolgens met een regiebehandelaar. 

Mocht je het prettig vinden, dan mag je iemand meenemen naar het gesprek. Uiteraard zijn jullie samen van harte welkom.

Behandeladvies
Na afloop van het gesprek krijg je vanuit het team een behandeladvies. Dit advies kan zijn dat je deel kunt gaan nemen aan onze dagbehandeling of aan ons individueel behandeltraject. We bespreken samen de mogelijkheden en jij maakt hierin de beslissing. 

Geen lange wachtlijsten
Net als jij houden wij niet van lange wachtlijsten. Daarom kan je al snel bij ons terecht voor een intakegesprek. Neem gerust contact op om je aan te melden of je eventuele vragen te stellen. Wij staan voor je klaar!

 

Neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer of meld je aan:
Telefoonnummer: 085-8227745

Aanmelden