Victory Village GGZ biedt behandeling vanuit de basisverzekering. Dit betekent dat de kosten voor de behandeling worden vergoed door jouw zorgverzekeraar. Gezien we het belangrijk achten dat het voor iedereen toegankelijk is, vragen wij hiernaast geen eigen bijdrage.

Natura of restitutiepolis
Bij het kiezen van een zorgverzekering heb je de mogelijkheid om te kiezen tussen een natura of restitutiepolis. Een restitutieverzekering geeft je de mogelijkheid om volledig zelf te kiezen welke zorgverlener je hanteert. Om deze vrije zorgkeuze te handhaven adviseren wij je daarom om altijd een restitutiepolis af te sluiten.
Eigen risico
Het is wettelijk bepaald in Nederland dat je een eigen risico betaalt bij het afnemen van zorg. Wanneer je deze nog niet hebt gebruikt voor andere zorg, wordt na afloop van de behandeling bij Victory Village dit in rekening gebracht door je zorgverzekeraar. Het minimum wettelijk vastgestelde eigen risico is €385,-. Op je polis kan je zien voor welk eigen risico je hebt gekozen.
Vergoeding
De zorgverzekeraar vergoed de kosten voor jouw behandeling bij ons. Deze vergoeding wordt in de meeste situaties direct aan ons betaald, gezien wij een overeenkomst met hen hebben.