Bij Victory Village hechten we veel waarde aan nazorg. Na het afronden van het behandeltraject, is nazorg een essentieel onderdeel om duurzaam herstel te bevorderen en terugval te voorkomen. In het nazorgtraject krijg je de kans om de geleerde vaardigheden en inzichten verder te verdiepen en toe te passen in je dagelijks leven. Dit traject is erop gericht om je te ondersteunen bij de overgang van een gestructureerde behandeling naar een zelfstandig leven in herstel.

Traject
Bij een nazorgtraject volg je wekelijks een groepssessie en plan je samen met je behandelaar een individuele sessie in. Gedurende het nazorgtraject evalueren we welke intensiteit we hanteren en wat de duur zal zijn van dit traject. Uitgangspunt is ten alle tijde jouw volledige herstel.

Begeleiding
Victory Village biedt naast behandeling ook ambulante begeleiding aan. We hebben een gespecialiseerd team die jouw thuis kan ondersteunen om je verdere herstel te bevorderen. Ambulante begeleiding wordt vaak ingezet om de geleerde tools thuis verder in praktijk te brengen en samen met je begeleider te werken aan praktische zaken, zoals wonen, financiën, sociaal netwerk en werk.